Ana's fan Admin
Broj poruka : 165 Datum upisa : 21.07.2008
| Naslov: Jelena odbila Playboy Sre Avg 06, 2008 4:57 pm | |
| Srpska teniserka demantovala pisanje američkih novina da će se slikati naga Srpska teniserka Jelena Janković, koja će od 18. avgusta prvi put u karijeri postati najbolja igračica sveta, demantovala je pisanje američkih novina da će se gola slikati za Plejboj! Amerikanci su iљli čak toliko daleko, da su konstatovali da će se Jelenine slike naći u srpskom izdanju ovog svetski poznatog magazina za muљkarce.
U pokuљaju da proverimo ovu informaciju, kontaktirali smo sa redakcijom Plejboja, u kojoj juče nije bilo nikoga od koga bismo mogli da dobijemo potvrdu ili demanti kontakta s Jelenom Janković. Zgodna Srpkinja podvukla je da nema nameru da se skine pred objektivima poput koleginica s WTA liste, Amerikanke Harklroud i Љpankinje Ljagostere.
- Nisam tip osobe koja je sposobna da izloћi golo telo u javnosti. Moja porodica to sigurno ne bi prihvatila s odobravanjem, a ja se ne bih osećala prijatno kad bih pokazivala svoju intimu. Ne bih to učinila ni zbog publiciteta, jer pobede najviљe utiču na moju popularnost. Ne bih se slikala ni da mi od toga zavisi prvo mesto na listi - tvrdi Jelena.
Jelena ipak nije zatvorila vrata kamerama, љto potvrđuje i vest da je sinopsis filma “Jelenin svet”, dugometraћnog dokumentarca, juče i zvanično objavljen na prezentaciji produkcijske kuće koja ga snima. Očekuje se da film koji se bavi Jelenom Janković bude premijerno prikazan u septembru.
- Jelena nije superheroj. Ona ima uspone i padove, zna i za uspehe i neuspehe; ona plače kad je tuћna, smeje se kad je srećna, ne ustručava se se da svoja osećanja pokaћe drugima, da sebe pokaћe onakvom kakva jeste, i zbog toga je savrљen junak. Ovim filmom će svi ljubitelji sporta, tenisa i Jelene zajedno sa njom zaroniti u svet profesionalnog tenisa i on za njih viљe nikada neće biti isti, jer će ih kroz njega voditi sama Jelena Janković - stoji između ostalog u opisu filma za koji su kadrovi snimani u Madridu, Berlinu i Beogradu.
Credits: JJ 4ever
| |
|